Betingelser flyttevask

BETINGELSER FLYTTEVASK


Flyttevask består av:

Tørr mopping av tak og vegger med mikrofiber mopp, vask/støvsuging av gulv, vask av kjøkkenskap, skap, lister, hyller, vinduer, innvendig og utvendig (tillegg ved faste sprosser, doble glass). Det må også være grei fremkomst til vinduene og varmere enn -12 grader.
Peis, persienner, hvitevarer og andre spesielle innretninger med tidkrevende renhold, er ikke inkludert i fast pris. Pris for ekstra renhold er kr 379,- inkl mva pr time og beregnes pr påbegynte kvarter.

Forbehold:

Det tas forbehold om at boligen har hatt et normalt renhold og det meste av flekker/merker på vegger og kjøkkenskap o.l. er fjernet etter hvert.
Boligen må også være i en slik forfatning og utforming at renholdet ikke tar vesentlig lenger tid, enn hva som er normalt for boliger av tilsvarende størrelse.
Dersom vegger og lister er i en slik stand at de må vaskes med mikrofiber klut eller skures med mopp for å unngå skjolder samt få et bra resultat, må boligen vaskes ut fra medgått tid. Boligen må ellers være tømt for søppel og gjenstander.
Vi tar forbehold om at vi kan være fullbooket frem til endelig avtale er inngått.

Garanti:

Dersom det er noe som dukker opp av mangler ved vårt renhold ved overtagelse, kommer vi og utbedrer feilen så snart det lar seg gjøre.
Normal er dette ikke noe problem, da våre renholdere har god opplæring og vet at de må gjøre en ordentlig jobb, for å slippe å dra tilbake.
Det er likevel en minimumstid på 2 minutter med fuktig klut som utbedring må ta, for å dekkes av garantien. Dette forbeholdet må tas, da enkelte tilkaller oss for helt bagatellmessige utbedringer som tar noen sekunder å utføre. Dette faktureres eventuelt med kjøretiden som ble brukt tur-retur.

Betaling:

Faktura er pr 10 dager og sendes ut med e-post etter at jobb er utført. Man er således sikret at jobb er utført på en god måte. Faktura kommer direkte fra franchisetakers selskap.
Faktura pr brev koster kr 60,- inkl mva.
Faktura pr brev til utland koster kr 75,- inkl mva, og har 20 dagers forfall.