Gulvbehandling

Riktig Gulvbehandling

For at dine gulv skal holde lengst mulig, så er det viktig med rikitg gulvbehandling metode. Vi har spesialisert oss på behandling av linolium og vinyl gulv, da det er det som er vanligst blandt våre kunder. For å behandle slike gulv starter man med å skure gulvene, med skuremaskin og en masse vann. Deretter så må det tørkes i henhold til forholdene (normalt 6-8 timer). Når det er gjort, så gjenstår det å legge på flere lag med polish. Når polishen har tørket, så har man et mye finere gulv, og beskyttelsen varer opp til flere år.

Linolium & Vinyl

Polering utføres slik at underlaget beskyttes og direkte slitasje ikke skader gulvet. Vedlikehold av gulv bidrar til bedre daglig renhold og forlenger levetiden til gulvet. Oppskuring og boning gir rene, skinnende og sklisikre gulvflater. Dette bidrar til mye mer effektiv daglig renhold som igjen skaper et bedre arbeidsmiljø/miljø i bygget. Polishen som legges på overflaten beskytter underlaget slik at direkte slitasje ikke rammer gulvet. På denne måten forlenger man tiden før man må bytte ut gulvet.

shutterstock 89544763 1
Vedlikeholdsfrie gulv

Vedlikeholdsfrie Gulv

Mange har gulv som er såkalt «vedlikeholdsfrie», men det stemmer ikke. De har normalt en 10-20 års garanti, hvor man ikke trenger å behandle gulvene, men etter det så er det bare et spørsmål om tid før gulvet må byttes ut. Ved å heller behandle gulvene, så kan man ha gulvet i mange år til. Da sparer dere både tid og penger. 

Gulvbehandling i Oslo & Viken!

Vi har renholdere på østlandet og kan tilby gulvbehandling i  Oslo & Viken. Vi behandler gulv i alle typer bygg – Boligsameier, Borettslag og Kontorbygg. Ønsker du et renholdsbyrå med flinke renholdere og gode priser, så ta kontakt med oss!

Oslo & Viken

ØNSKER DU EN GRATIS BEFARING?

Vi gir en gratis befaring og og et uforpliktende tilbud.

Ring oss på 40 08 20 80 eller trykk på knappen under!

Lyst på mer teknisk kunnskap?

Vår leverandør av renholdsprodukter har lagt ut mange artikler om gulvbehandling, les mer her