Trappevask i Oslo & Viken

Trappevask for Boligsameier og Borettslag

Rene oppganger er viktig for både trivselen i et borettslag og vedlikeoldet av gulvet. Alle setter pris på å komme hjem til rene trapper. Vi sørger for at ditt borettslag blir fornøyd ved å lage en nøye tilpasset renholdsplan og med flinke renholdere på jobben.

Vi tilbyr

  • Trappevask
  • Vask av felles vaskerier
  • Vask fellesarealer 
  • Vask av styrerom
  • Matteservice
Borettslag og Boligsmaeier

Gulvbehandling

Vi tilbyr også behandling av diverse gulv. Trykk på knappen under for å lese mer.

Trappevask oslo

Periodisk renhold

  • Vask av vinduer
  • Vask av heiser
  • Fjerne flekker på veggene
  • Vaske lister

Det Lille Ekstra

For å få til et godt renhold i bygget trenger man ikke bare å vaske trappene. Det som ofte skaper missnøye selv om det har blitt «Vasket» er de lille tingene rundt omkring på bygget. Postkasser og lamper som ikke har blitt støvtørket, inngang som ikke har blitt feid, spindelvev i taket, etc.
Vi hjelper dere med å ha en renholdsplan som tar hensyn til dette. Siden det er jobb som ikke må gjøres så ofte, bidrar det kun til en liten økning i prisen. Vi mener at med vårt fokus på detaljer, god opplæring og rimelig pris, kan vi gi det beste renholdet av deres bygg!

Fasadevask & Takvask

For å ta vare på bygget er det lurt med fasadevask og takvask. Det trengs ikke å gjøres ofte, men når det trengs, hjelper vi gjerne til.

Referanser

Vi i Renhold Engros AS liker å la resultatene snakke for seg selv. Majoriteten av våre kunder, er kunder vi har hatt i mange år. Skulle dere være usikre på hvor flinke vi er, så har vi mange referanser vi kan gi dere!

Vinterrenhold

Når vinteren kommer, så dras det inn masse salt som legger seg på gulvene og gjør gulvene grå, matte og stripete. For å bekjempe dette har vi flere virkemidler som blandt annet; Lengere inngagnsmatter, spesialutviklet vaskemiddel og økt renholdsfrekvens.
Ønsker du å lese mer om trappevask trykk her for å lese mer fra vår produktleverandør.

Trappevask i Oslo & Viken!

Vi har renholdere på østlandet og kan tilby trappevask i  Oslo & Viken. Vi vasker trapper i alle typer bygg – Boligsameier, Borettslag og Kontorbygg. Ønsker du et renholdsbyrå med flinke renholdere og gode priser, så ta kontakt med oss!

Oslo & Viken

ØNSKER DU EN GRATIS BEFARING?

Vi hjelper deg med å utrede en god renholdsplan etter ditt behov!  

Ring oss på 40 08 20 80 eller trykk på knappen under!