Vindusvask og Vinduspuss i Oslo & Viken

RENE VINDUER OG KARMER HELE ÅRET

Det er viktig med periodisk vindusvask, både på innsiden og utsiden av bygget. Derfor sørger Renhold Engros AS for å holde vinduer og karmer rene i hele året. Vi avtaler pris og tidspunkt på forhånd slik at du ikke trenger å tenke på bestilling for hvert oppdrag. Vi bruker teleskopstang på bygninger opptil 15 meter, om det skal vaskes høyere opp en dette vil vi bruke lift eller annet utstyr.

Vindusvask oslo
Vinduspuss

Vinduspuss

Vi har flinke og rutinerte renholdere, som har god erfaring med å vaske vinduer både utvendig og innvendig. Til kontor og butikkvinduer bruker vi nal, lofri pusseklut og høykvalitetssåpe for å få skinnende rene vinduer. Er det innvendig vask av vinduer som er for høyt til å nå, så bruker vi teleskopstang som gjør at vi kan få tatt vinduer som er mange meter opp. 

Rentvannssystem

Vi tar i bruk det mest moderne og effektive utstyret innen vindusvask ved å bruke ionisert vann når vi vasker vinduer utvendig. Fordelen med dette er at det blir mye vanskligere for støv og smuss å sette seg på vinduene, som gjør at deres vinduer holder seg renere lengere. Med teleskopstang kan vi nå opptil 15 meter opp i lufta.

Utvendig Vindusvask
Vindusvask Bolig

Privat Bolig

Mange kunne tenkt å slippe jobben med å måtte vaske vinduene hjemme. Derfor tilbyr vi også vindusvask av private boliger. På innsiden av vinduene bruker vi nal, men om det skulle være noen vinduer i høyden, så bruker vi teleskopstang. På utsiden av boligen bruker vi rentvannsystemet for at dine vinduer holder seg rene lenge!

Vindusvask i Oslo & Viken!

Vi har renholdere på østlandet og kan tilby vindusvask i  Oslo & Viken. Vi vasker vinduer på alle typer bygg – Boligsameier, Borettslag og Kontorbygg. Ønsker du et renholdsbyrå med flinke renholdere og gode priser, så ta kontakt med oss!

Oslo & Viken

ØNSKER DU EN GRATIS BEFARING?

Vi hjelper deg med å utrede en god renholdsplan etter ditt behov!  

Ring oss på 40 08 20 80 eller trykk på knappen under!

Lyst på mer teknisk kunnskap?

Vår leverandør av renholdsprodukter har lagt ut mange artikler om vindusvask. Ønsker du å vite mer om vindusvask, les mer her.

renholdsbutikken logo